Кои ни посетиха

петък, 22 юли 2011 г.

Проекти за модерни и ретро дивани - диван Пролетна магия


Днес Ви предлагаме статията си за съчетанието на ретро стила и елегантността. От  тези проекти на дивани лъха свежест и качествена изработка на всеки детайл и целта им е да предложат на собствениците на нови жилища да търсят удобни решения за своя дом. Диваните са прокетирани в модулни форми и могат да бъдат подредени по различни начини, за да се впишат идеално в съвременния апартамент или къща.

РЕВИС ЕТ  има за цел да предостави на хората точно каквото искат. Има възможност клиентите да поръчат мека мебел по техен вкус и съобразно интериорния стил, който са избрали за жилището си. Мебели като Пролетна магия, например, са свидетелство за това.

Диванът Пролетна магия предлага дизайн, вдъхновен от първите лъчи на пролетното слънце. Проектът е за привлекателен, забавен и оригинален диван, направен от приятни леки материи с цветни мотиви, които със сигурност ще стоят страхотно в хола Ви или във всяка друга стая, където бихе желали да  поставите това дизайнерско произведение на мебелното изкуство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар